Wat wij doen

Brighthives geeft leiding van A tot Z aan complexe innovatie- en veranderprojecten. We ontwerpen, testen, organiseren en implementeren nieuwe oplossingen voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken in het onderwijs, de zorg en het sociaal domein.

Isabel presenteert bij flip-over
Gesprek lopend opdrachtgever

Van A tot Z. Wat betekent dat precies?

We organiseren en structureren en leiden het hele innovatieproces. Van het onderzoek, tot het adviseren van oplossingen, tot het testen, doorontwikkelen en implementeren daarvan. We zijn pas tevreden als we een effectieve én levensvatbare oplossing hebben kunnen realiseren voor onze opdrachtgever.

Jont en Anouschka met laptop

Lenig genoeg voor verschillende methodes.

Onze consultants hebben een goed gevulde toolkit tot hun beschikking. We werken bijvoorbeeld met innovatielabs, Design Thinking, Agile/scrum, verschillende onderzoeksmethoden en verschillende modellen voor verander-, project,- en stakeholdermanagement. We zijn daarin wel pragmatisch: de methode is niet leidend, maar het vraagstuk en de context bepalen grotendeels wat we inzetten en wat niet.

Marlies belt

Wil je weten welke impact wij kunnen maken voor jouw organisatie?

Leg ons je vraag voor en wij gaan vrijblijvend met je in gesprek.

Mail ons op hello@brighthives.com
of neem telefonisch contact op via:
06 156 370 78

Ben jij Bright?

We zijn heel erg benieuwd naar je. Bekijk onze vacatures, wie weet zijn we de perfecte match! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.