Projecten

Brighthives geeft leiding van A tot Z aan complexe innovatie- en veranderprojecten. We ontwerpen, testen, organiseren en implementeren nieuwe oplossingen voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken in het onderwijs, de zorg en het sociaal domein. We zijn pas tevreden als we een effectieve én levensvatbare oplossing hebben kunnen realiseren voor onze opdrachtgever.

Teamoverleg Brighthives

Een greep uit onze projecten

Onze projecten dragen o.a. bij aan het terugdringen van jeugdwerkloosheid en kansenongelijkheid, het bevorderen van zelfredzaamheid en participatie, en aan betere geestelijke gezondheidszorg. Hieronder een overzicht van zoveel mogelijk uiteenlopende projecten met elk hun eigen unieke probleem- of vraagstelling en oplossing.

Meer projecten

Design Thinking training

Brighthives heeft met succes diverse organisaties en teams getraind in de innovatieve Design Thinking methode, met een specifieke focus op de publieke sector.

Haalbaarheidsonderzoek Verpleegkundig specialisten

In opdracht van Noord-Holland onderzoeken we of het haalbaar én wenselijk is om regio-overstijgend verpleegkundig specialisten op te leiden in de regio.

Procesleider K-EET Gelderland

Vanuit Brighthives dragen wij verantwoordelijkheid voor het aansturen, verbreden en versterken van het expertisenetwerk eetstoornissen, wat in 2021 is gestart in Gelderland.

Gemeente Nissewaard

In opdracht van de afdeling Ruimtelijk Beheer heeft Brighthives een onderzoek uit gevoerd naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van zelfstandige teams.

Reeleaf Campus

Adviesbureau Reeleaf schakelde Brighthives in om een propositie op te zetten voor het opleiden van hun klanten. En met succes! De “Reeleaf Campus” is geboren.

Marlies belt

Wil je weten welke impact wij kunnen maken voor jouw organisatie?

Leg ons je vraag voor en wij gaan vrijblijvend met je in gesprek.

Mail ons op hello@brighthives.com
of neem telefonisch contact op via:
06 156 370 78