Wij doen niet moeilijk over complexiteit.

Isabel presenteert aan team

Brighthives is een team van toegewijde professionals met een flinke maatschappelijke drive. We werken aan complexe projecten op serieuze thema’s. Dat doen we samen, en vooral met heel veel werkplezier.

Loopfoto met opdrachtgever

Beweeg met ons mee

We zijn op en top professioneel, maar vinden niet dat daar per sé een stropdas bij hoort. Dat principe klinkt door in onze bedrijfscultuur, in hoe we met onze klanten omgaan, en met elkaar. We zijn hecht, informeel, ondernemend en gedreven om te blijven leren.

Isabel met koptelefoon Open onze Spotify lijst

Onze cultuur

We vinden ons werk ontzettend leuk en we stoppen er heel veel energie in. Om dat te kunnen blijven doen, zorgen we er óók voor dat het werk niet in de weg staat van andere belangrijke dingen in het leven. We zijn flexibel georganiseerd, we maken ruimte voor ontspanning, en we zorgen goed voor elkaar.

Team Brighthives

Wij zijn een team van toegewijde professionals met een flinke maatschappelijke drive èn heel veel werkplezier. En we groeien. Als mens, maar ook als team.

Isabel profielfoto

Isabel

06 216 035 26

Jont profielfoto

Jont

06 156 370 78

Marlies profielfoto

Marlies

06 123 928 59

Nick profielfoto

Nick

06 300 184 90

Ben jij Bright?

We zijn heel erg benieuwd naar je. Bekijk onze vacatures, wie weet zijn we de perfecte match! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.