Open sollicitatie

Brighthives geeft leiding aan projecten in de publieke sector, waarmee we nieuwe oplossingen realiseren voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken.

Wij vinden het tof om impact te maken met ons werk. Onze projecten dragen bijvoorbeeld bij aan het terugdringen van jeugdwerkloosheid en kansenongelijkheid, het bevorderen van financiële zelfredzaamheid en participatie, en preventieve geestelijke gezondheidszorg.

Spreek jou dit aan, maar is er geen directe vacature met een functieomschrijving die jou perfect omschrijft? Schroom niet, stuur gewoon je open sollicitatie.

Zullen we kennismaken?

Wij beginnen nooit met een sollicitatiegesprek, maar altijd eerst met een kennismaking. Klikt het op persoonlijk vlak, en hebben we allebei het gevoel dat we elkaar voldoende te bieden hebben? Dan gaan we daarna dieper op de inhoud in. Ook is het mogelijk om een dag met ons mee te lopen in Utrecht en natuurlijk komen tegen die tijd ook de arbeidsvoorwaarden aan bod.

Laat je gegevens achter, dan bellen we je snel terug!

    Door het formulier te verzenden geef je toestemming aan Brighthives om je gegevens op te slaan en te verwerken volgens het privacybeleid. Daarnaast geef je toestemming aan Brighthives om contact met je op te nemen.